אתה כאן :  ראשי  >  להגיש בקשה לאשרה (VISA)  >   מסמכים וטפסים

מסמכים וטפסים

מסמכים נוספים שיש למסור יחד עם בקשת האשרה (VISA)
סוג אשרה (VISA) תקופה מטרת הביקור מסמכים נלווים
תייר תקפה למקסימום של שישה חודשים מתאריך ההנפקה. אין אפשרות להאריך אותה. לתיירות או לביקור משפחה או חברים טופס הבקשה, דרכון, תמונה
עסקים שישה חודשים עד שנה קשורה לקידום עסקים, דיונים וכל', מכתב חתום על ידי החברה בישראל על נייר המכתבים של החברה, המעניק פרופיל של החברה, תפקיד המועמד, מטרות ותאריכי הביקור, ערבות על העלויות שיופיעו במהלך הנסיעה. מכתב הזמנה מהעמית העסקי ההודי עם שם המועמד, מטרות ותאריכי הביקור.
עבודה אם זכאי, אשרת העבודה מוענקת לתקופה מקסימלית של שנה אחת בשגרירות. הארכה, אם נדרשת, צריכה להיות מוסדרת בהודו. לשגרירות גם אין מדיניות של הנפקת אשרות עבודה בפעם שנייה לאותו בן אדם העובד בחברה וזקוק להארכה. עבור אלה שיועסקו ויגורו בהודו חוזה עבודה חתום, הנותן פרטים על העבודה, משך ותנאים. אם המועמד עובד אז NOC נדרש מהמעסיק הישראלי.
אשרת עיתונאי לתקופה מקסימלית של שנה לאלה שהתקבלו לקלוג'/אוניברסיטה הודית מוכרת מכתב מפורט מהסוכנות/חברת תקשורת ישראלית עם הקדמה על העיתונאי, מטרות, תאריכי ביקור וכל'. אנא מלא טופס נפרד (אם אתה מעוניין לצלם בהודו) ותמסור רשימת ציוד שיובא להודו
סטודנט תלוי במשך הקורס לאלה שהתקבלו לקלוג'/אוניברסיטה הודית מוכרת מכתב קבלה ממוסד הודי מוכר בשם המועמד, המוסר תאריכים, תואר ומשך הקורס. חשבון בנק הינו הכרחי.
אשרת מעבר אשרת (VISA) מעבר מוענקת במטרה בלעדית לאפשר למחזיק אותה לנסוע דרך הודו כדי להגיע ליעד הסופי שלו מחוץ להודו. שינוי המטרת הנסיעה אסור. האשרה (VISA) תהיה לרוב תקפה לנסיעה יחידה ולכניסה תוך 15 יום מיום ההנפקה. אשרת המעבר תקפה למעבר ישיר ללא קשר לתקופה של שהייה במעבר שלא יעלה על שלושה ימי ביקור ואם הנסיעה לא מתבצעת בתוך תקופת התוקף של אשרת המעבר, אשרת מעבר חדשה תיידרש. אדם המעוניין לבצע שתי כניסות להודו במעבר במהלך אותה נסיעה יכול לקבל אשרת מעבר לשתי כניסות ולהישאר לתקופה שלא תעלה על שלושה ימים בכל נסיעה. שינוי טיסות ונסיעה למדינה אחרת שלא למטרות תיירות או עסקים. עותק של כרטיסים מאושרים עבור נסיעת המשך.
מחקר תלוי בטבעו של המחקר והמסמכים שנמסרו בידי השגרירות. זמן הטיפול נע בין שתיים לארבע חודשים. כדי לבצע מחקר באוניברסיטאות בהודו מלא את טופס האשרה (VISA) וטופס אשרת כניסה למטרות מחקר. תקציר של העבודה המוצעת, מידע בנוגע להכשרה, רקע ויעדים של החוקר, פרטים על המנחה (בישראל), זמן משוער למחקר וסידורים כספיים למחקר כולל עלויות מקומיות.
אשרה (VISA) רפואית תקופת האשרה תלויה בתקופת הטיפול מועמדים הנוסעים בשביל טיפולים רפואיים מכתב מהבית חולים מתבקש יחד עם טופס הבקשה, דרכון ותמונה.
אשרת (VISA) ועדה תוענק עבור אשרה לחודש ימים לכניסה אחת בלבד מועמדים המגיעים לועדה מכתב הזמנה צריך להימסר על שם המועמד, נדרש מכתב מענייני הבית, נדרש מכתב מטעם משרד החוץ יחד עם טופס הבקשה, דרכון ותמונה

מספר סידורי טפסים לשרות ושירותים נלווים PDF
1. טופס אשרה (VISA) נוסף למחזיקי דרכון זר לא ישראלי להוריד